Foto van een Hanomag Brillant 701A, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door Kramertracfan op 27-04-2015 om 18:16:50, met 9 reacties.

Hanomag Brillant 701A

Kramertracfan
Foto van een Hanomag Brillant 701A, druk bezig met Poseren.

Reacties

+1
koen-hanomag
@Kramertracfan prachtig!
waarom staan de mooiste tractors toch altijd in de verkeerde schuren!! 😄
+2
hanomagfarm
Hanomag en Mengele, klassieke combi!
+2
Kramer U800
@hanomagfarm Mooie bijzondere Hanomag! Dezelfde eigenaar beheerd ook een nog bijzondere Kramer 1014. Jammer dat hij de afgelopen 4 jaar niet meer online is geweest.
+1
hanomagfarm
@Kramer U800 Ik ken het 😉
+1
Kramer U800
@hanomagfarm Je was inderdaad volgensmij een tijd geleden ook een paar jaar niet online geweest. Jij zit al best een aardige tijd op deze website toch?
+1
hanomagfarm
@Kramer U800 Inderdaad heel lang niet nee. Nou, wat zal het geweest zijn, lid sinds 2007 ofzoiets.
+1
Kramer U800
@hanomagfarm Haha toen was ik 5 jaar oud in 2007. Wist amper wat een telefoon was... Ik zit bijna 2 jaar nu op deze website.
+1
hanomagfarm
@Kramer U800 Sinds een jaar loer ik zo nu en dan even. Een maat van mij is hier aardig actief op Ferguson gebied, die plaatst zo nu en dan wat foto's. Even in de gaten houden wat die allemaal uitvreet!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Brillant 701A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!