2 mei 2015 - Loonbedrijf Geurs Hengevelde zaait mais op 50cm rijafstand. Op de foto de Fendt 720 Vario en Monosem maiszaaier met vloeibare kunstmest toediening. De gehele combinatie is voorzien van GP

Fendt 720

joop2
2 mei 2015 - Loonbedrijf Geurs Hengevelde zaait mais op 50cm rijafstand. Op de foto de Fendt 720 Vario en Monosem maiszaaier met vloeibare kunstmest toediening. De gehele combinatie is voorzien van GPS met stuurautomaat.

Reacties

claasenfendtfan
Waarom wordt hier op 50cm gezaaid?
Andre150
Ja vraag ik mij ook af. Is hier jaren geleden al eens geprobeerd, had geen enkele meerwaarde. Dunnere stengel en kleinere kolf. Per ha geen tonnage extra
6400 fan
@Andre150 ik verwacht dat er wel even veel pitten op een bunder komen. Ik denk dat er gewoon minder pitten op een rij komen.
Anh-tuan1996
@6400 fan klopt eerst was dat 14cm nu 21cm dacht ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 720 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!