Foto van een Steyr 8090, bezig met restauratie. Alle witte delen gespoten vanmiddag.. Foto is geplaatst door jantje 8110 op 05-05-2015 om 16:53:16, met 6 reacties.

Steyr 8090

jantje 8110
Foto van een Steyr 8090, bezig met restauratie.
Alle witte delen gespoten vanmiddag.

Reacties

Mike_Anthony
Hallo Jantje.
Ik heb ook een Steyr 8090 (SK1). Ik wil deze ook een beetje opknappen. Het is een werktractor maar hij moet er ook een beetje netjes en verzorgd uitzien. Daarom heb ik potten verf gekocht originele kleuren van Steyr. Mijn idee was om het plaatwerk netjes te rolleren en moeilijke stukjes te spuiten met de spuitbus (ook originele kleur). Nu zegt een vriend van mij dat ik beter alles kan spuiten omdat rolleren er niet uitziet. Wat zou uw advies zijn?

Mvg Mike Gräper
jantje 8110
@Mike_Anthony mijn voorkeur heeft spuiten, circa 20% verharder en 10% verdunner er door en dan het liefst met droog en niet te koud weer spuiten. Rollen geeft een sinasappel effect.
In beid3 g3vallen zorgen voorheen goede voorbewerking. (Ontroesten en schuren)
+1
CaseCS130
@Mike_Anthony rollen valt heel erg tegen. Als uiterlijk echt niks uitmaakt zou het kunnen, maar spuiten is vele malen mooier. Zie foto hier maar.
+1
Mike_Anthony
Dankjulliewel, dan ga ik mij verder verdiepen in t spuiten van de tractor. Het is een werktractor, maar ik wil hem er wel een beetje verzorgd uit laten zien.
Nogmaals bedankt.
Mvg Mike
+1
jantje 8110
@Mike_Anthony ook een werktractor mag er netjes uitzien

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 8090 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!