Oude(re) glorie!Met drie 800-hakselaars wordt nog steeds mooie geconcurreerd met de veelal nieuwe hakselaar van de andere loonbedrijven uit de regio!Claas Jaguar 860Loonbedrijf De Bollissen/Vanbuel -

Claas Jaguar 860

mike_v
Oude(re) glorie!
Met drie 800-hakselaars wordt nog steeds mooie geconcurreerd met de veelal nieuwe hakselaar van de andere loonbedrijven uit de regio!

Claas Jaguar 860
Loonbedrijf De Bollissen/Vanbuel - Peer (B)

Reacties

T202Valtra
@mike_v zijn nog zat van deze hakselaars die nog makkelijk meekunnen
mike_v
Ze zijn er zeker nog @T202Valtra! Maar hier zijn de meeste in de afgelopen jaren toch ingeruild tegen een nieuwe model 😉 .
T202Valtra
@mike_v ja klopt, langzaam worden er steeds meer ingeruild. Hans van Leeuwen hier had een 780 of iets dergelijks meen ik. Maar die is jammer genoeg ook al weg. Hij heeft nog wel een prachtige 870 green eye

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 860 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!