Loonbedrijf Wintmolders met hun nieuwe Claas Jaguar 970 op zijn eerste werkdag aan de gang in het rogge. Met hier de Fendt 826 met Joskin Drakkar er naast om het rogge naar de biogas te voeren waar ma

Claas Jaguar 970

FerreV
Loonbedrijf Wintmolders met hun nieuwe Claas Jaguar 970 op zijn eerste werkdag aan de gang in het rogge. Met hier de Fendt 826 met Joskin Drakkar er naast om het rogge naar de biogas te voeren waar maar liefst 1200 ha gehakseld moet worden dezer dagen! (2015)

Reacties

NHfan97
Niet alles wordt met de tractor naar de biogas gevoerd hoor. De stukken die verder weg liggen gaan ze op een hoop gooien in het land en daarna met de vrachtwagen vervoeren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 970 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!