10 minuten regen was genoeg om alles spekglad te maken! Slibberen op de leemgrond in Elst (Millen, BE)!Claas Jaguar 970 en Fendt 826 met Joskin DrakkarLoonbedrijf Wintmolders - Wellen (B)

Claas Jaguar 970

mike_v
10 minuten regen was genoeg om alles spekglad te maken! Slibberen op de leemgrond in Elst (Millen, BE)!

Claas Jaguar 970 en Fendt 826 met Joskin Drakkar
Loonbedrijf Wintmolders - Wellen (B)

Reacties

jeroen13
Millen de grens tussen Nederland en Belgie? Is dat dan al niet de voer streek? Daar is het toch heuvelachtig , versta ni da ze daar steeds silage wagens zonder tractie kopen..
mike_v
De grens met Nederland ligt nog een stukje verder als ik goed ben. De grens Vlaanderen-Wallonië lag wel op wandelafstand @jeroen13 😉 .
NAbbink
Zonde...
timme936
Nog nooit van dit loonbedrijf gehoord.....
Wel mooi materiaal precies
NHfan97
@timme936 Is in eerste plaats een claas/fendt dealer. Is natuurlijk wel gemakkelijk als je zo een dikke hakselaar aan inkoopprijs kan kopen.
mike_v
Had wel al eerder van het bedrijf gehoord, maar ook nog nooit eerder bij geweest @timme936. Is zoals @NHfan97 al zegt, verdeler van onder andere Fendt ("Wintmolders") en Claas ("TCW").
NHfan97
@mike_v Ze hebben vorig jaar ook de mais gehakselt voor de biogas samen met vanvinckenroye .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 970 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!