Foto van een Mc-Cormick MC 115, bezig met klaver mengsel maaien.. Foto is geplaatst door gypCaseXL op 19-05-2015 om 12:56:49, met 8 reacties.

Mc-Cormick MC 115

gypCaseXL
Foto van een Mc-Cormick MC 115, bezig met klaver mengsel maaien.

Reacties

fendtje700
Staat/ligt er mooi bij!!! Maar waarom geen front maaier, kan het zat trekken denk ik of niet?
gypCaseXL
@fendtje700 bedankt. Al staat er naar onze mening wat te veel klaver en te weinig gras. Wat de frontmaaier betreft, dan moeten we eerst een aftakas in de fronthef laten bouwen en een frontmaaier aanschaffen. Onze hectares om te maaien zijn echter niet heel groot. Enkel bij de eerste snede maait de loonwerker een paar uur mee, de rest van het jaar redden wij het met de achtermaaier prima. Maar ik geloof inderdaad wel dat de trekker een frontmaaier prima aan zou kunnen.
fendtje700
@gypCaseXL aha, hebben jullie overal zoveel klaver of een klein stukje? Want dit is wel mooi voer om te combineren!
gypCaseXL
@fendtje700 dit is het enige blokje, is maar 1 hectare. We wouden een keer klaver mengsel proberen. Jullie hebben er ook ervaring mee?
fendtje700
@gypCaseXL bij mij opt werk ook! Werkt/functioneert goed. Daar hadden we ook 1 ha perceeltje bijna pure klaver, en over het hele perceel staan wel een paar plantjes, is fijn spul!
gypCaseXL
@fendtje700 ah oke, het is wel mooi eiwit rijk voer. Maar het zal bij ons wel bij deze ene hectare blijven.
fendtje700
@gypCaseXL en goeie structuur. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick MC 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!