Foto van een Massey Ferguson 1200, druk bezig met Poseren.Dit is een Remcilinder van mijn MF 1200. Is er iemand die weet Waar ik onderdelen kan vinden voor deze remcilinder , of een nieuwe?

Massey Ferguson 1200

jan arend
Foto van een Massey Ferguson 1200, druk bezig met Poseren.
Dit is een Remcilinder van mijn MF 1200.
Is er iemand die weet Waar ik onderdelen kan vinden voor deze remcilinder , of een nieuwe?

Reacties

David Bakker
Wat zoek je dan , / ik zelf heb ze uit gehoond en bij de vakhandel nieuwe keeringkjes gehaald .ik zelf heb problemen met de hoofdremcilinder , als je hem intrapt komt hij niet helemaal terug dus op den duur lopen de remmen aan . het blijf tobben .
jan arend
@David Bakker
jan arend - 0 minuten geleden    

Ik denk dat je een nieuwe veer in de hoofdremcilinder nodig heb. Ik weet niet of dat mogelijk is , Als ik evt jou e-mail adres mag wil ik wel een foto stuuren van hoe de hoofdremcilinder in elkaar zit , orgineel van een MF 1200.

Twee van mij remcilinders zijn lek, en eentje zit vast, dus moet ik ze ook uit hoonen en nieuwe keerinkjes hebben. Maar daar heb Ik al een oplossing voor.
David Bakker
Bij mij zaten ze ook vast ,je moet er een vet nippel in draaien en met d vet spuit los drukken voor die hoofd rem cilinder is niks meer te krijgen volgens de dealer .
jan arend
@David Bakker
Zijn er nog nieuwe hoofdremcilinders te krijgen?
David Bakker
Nee die zijn niet te krijgen ,ook geen onderdelen . ik ken iemand die er veel van af weet , daar moet ik nog eens naar toe . denk ik
De MF man
Ik weet niet of je er iets aan hebt maar bij onze 690 kwam de hoofdremcilinder ook niet helemaal terug maar later bleek dat er net wat teveel remolie op zat

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!