Met onze oude doos zitten we deze week bij een loonbedrijf uit het Belgische Baardegem. Het bedrijf van de Familie Van Mulders startte in de jaren '50 door vader Julien. Door de jaren heen kwamen de k

Schlüter E 7800 TV

MMaarten
Met onze oude doos zitten we deze week bij een loonbedrijf uit het Belgische Baardegem. Het bedrijf van de Familie Van Mulders startte in de jaren '50 door vader Julien.
Door de jaren heen kwamen de klassieke werken zoals maïs hakselen, gras oprapen, drijfmest voeren enz, er allemaal bij. Om die werken te kunnen uitvoeren testte men verschillende trekkermerken uit. In de fotoreeks die begint omstreeks eind jaren '50 begin '60 zien we dat er niet alleen Hanomag maar ook Steyr, Ford en zelfs Schlüter op het bedrijf aanwezig was.

Van de Schlüter tractoren zijn er maar weinig actiefoto's, toch vonden we tussen alle oude foto's nog een toch wel uniek beeld van op de Werktuigendagen 1993, die toen niet in Oudenaarde werden gehouden, maar wel in Asse-Zellik.
Van Mulders kwam ginder demonstreren met hun hakselteam, een John Deere hakselaar en ook de Schlüter E 7800 TV die een Dewa silagewagen mee had.

Wie meer foto's wil zien van dit mooie bedrijf, zowel oude als hedendaagse kan terecht bij respectievelijk deoudedoos.be/ alsook landbouwenmachines.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter E 7800 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!