De nieuwe Deutz agroton 150.7.nieuwe tractor van het werkmooie tractor. Foto is geplaatst door Johnniefan7530 op 23-12-2007 om 13:16:35, met 15 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 150.7

Johnniefan7530
De nieuwe Deutz agroton 150.7.
nieuwe tractor van het werk
mooie tractor

Reacties

Malf
Gewone armleuning zo te zien 😉
AVA
Dat is toch mooi man 😃
jantje
Gewone armleuning? dit is helemaal geen normale armleuning. dit is een TTe armleuning. dat heb ik ook in m'n vaste trekker. dat werkt echt mooi ik raak m'n versnellings pook bijna nooit meer aan. alleen maar bij transport werk. met land werk staat die gewoon in een versnelling en verder doe ik alles met de powershift op m'n armleuning 😄
deutzgek
Dat is ideal bij ons thuis hebben we er een met en 1 zonder maar dan mis het wel
deutzgek
Sommige vinden tte helemaal niks maar als je er dagelijks mee werk is het ideal
jantje
Ik snap wil niet meer zonder. als ik bij ons een keer op de mk3 135 moet baal ik er wel van dat ik daarin geen TTe armleuning heb. met lostrekken of rotorren is het helemaal super. dan hoef je niet heel de cabine door om de hef omhoog te doen en de powershift te bedienen. 😉
deutzgek
Ja helemaal mee eens he trouwens jullie komen toch ook bij digo hebben show 27,28,29 maart
jantje
Oow ja ik denk het wel. kijken wat er nu staat van ons 😉 mijn trekker heeft als het goed is op de show gestaan toen die nieuw was en de K110 van ons heeft er 2 jaar terug gestaan toen die nieuw was.
deutzgek
Vorige jaar heb de 106 met herder van ons er gestaan maar wij kopen bij de ander vestiging van hun in vlist hebben 15,16,17, maart show geloof ik ga bij allebij kijken denk als ik tijd heb
jantje
Die 106 met herder heeft dan zeker bij die vestiging in de vlist gestaan? want ik heb volgens mij alleen maar een ttv met een herder gezien afgelopen show. afgelopen voorjaar stond trouwens de nieuwe hark en de nieuwe pers 3d wikkel coobie op de show. mischien staat dit jaar wel een nieuwe 150 op de show want daar was m'n baas mee bezig.
deutzgek
Oh nee hij stond in woubrugge als het erf op kwam zag je hem gelijk staan en die ttv stond bij de ingang ik was op zaterdag geweest mischien stond die er de rest van de week niet volgens mij wel maar goed.
jantje
Ik was op een doordeweekse dag geweest. ik weet alleen niet meer welke dag. nu herinner ik het me weer. ik heb m wel zien staan.
deutzgek
Ze waren er zo wijs mee dat ze er een verkocht hadden dat die op de show moest staan in woubrugge want vorig jaar was er geen show in vlist
deutzgek
K heb er fotos van staan bij agrotron 106

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 150.7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!