Foto van een John Deere 6820, druk bezig met Poseren. Nieuwe stoel gekocht. Weg spaar geld.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 30-05-2015 om 21:11:41, met 14 reacties.

John Deere 6820

mdoornekamp
Foto van een John Deere 6820, druk bezig met Poseren. Nieuwe stoel gekocht. Weg spaar geld.

Reacties

Wel een goed stoeltje is dat!
mdoornekamp
@johndeere6910forever ja zelfde als in de 6210R. Ook in John deere kleur.
JD3010
Quote @mdoornekamp:
Weg spaar geld.
Dat geeft toch niet? Beter dan dat je er geld voor moest lenen. Deze is nu van jou, niet van de bank. 😉
renault gek
@mdoornekamp nu de plastic er wel om laten zitten hoef je niet weer een nieuwe te hale 😉
mdoornekamp
@JD3010 wel 1500 euro. Maar dit is beter dan last van mijn rug. Die standaard stoelen van jd waren eigenlijk onder de maat. En de oude was versleten.
JD3010
@mdoornekamp Een Grammer was voordeliger, maar dan had je het JD er niet in staan.
Maar een goede stoel is nooit verkeerd.
mdoornekamp
@JD3010 nou dat grammer voordeliger is klopt niet helemaal. Jd is trouwens ook grammer. Maar de types van grammer zelf en van Jd lopen net wat anders. Ik wou graag het dikke zitkussen en dan kom je bij grammer direct in de duurste met active vering. De prijs van Jd viel me mee.
JD3010
@mdoornekamp Het scheelt ook niet veel, maar je hebt de stoel ook niet duur. Wat jaren geleden heb ik in mijn 2850 ook een nieuwe luchtgeveerde stoel ingezet. Die heeft ook een dik kussen en was toen een aktie van 500 Euro.
mdoornekamp
@JD3010 dat is wel goedkoop geweest. Deze is wel luxe met pneumatische lendsteun, overdwars vering/demping en stoelverwarming. En natuurlijk zitkussen verlenging en neig verstelling. Ik ben zelf vrij groot en dan is een grote stoel wel prettig.
JD3010
@mdoornekamp Daarom heb ik er toen ook een nieuwe ingezet. In de 2850 is niet veel ruimte voor al die opties van jouw stoel.
claasfan
Lekker zitje 😄
Arnold lol
Vergeet de nieuwe radio ook niet ????????
john deere 7810
@mdoornekamp

een goede stoel is het halve werk. en als een stoel er 8000 uur in heeft gezeten is het fijne er wel af. Wat voor'n merk het ook is. En die laatste paar 100 euro doet het hem ook niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!