Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6180 TTV, druk bezig met Gras inkuilen.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 17-06-2015 om 17:34:32, met 12 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 6180 TTV

mdoornekamp
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6180 TTV, druk bezig met Gras inkuilen.

Reacties

dx11
Hoezo niet tot de muur?
arjanvw
@mdoornekamp demo trekker? En idd ben ook benieuwd waarom er niet tegen de muur gekuilt word!
mdoornekamp
@dx11 muur hoort bij de silo ernaast. Kan eventueel wel tegen de muur, maar lastig met goed dichtmaken en waterafvoer. Gras kuil kan ook goed zonder muur
mdoornekamp
@arjanvw trekker van een vage kennis.
ljdekker
@mdoornekamp hoe bevalt deze trekker?
mdoornekamp
@ljdekker Ik heb er zelf geen ervaring mee. Maar trekker bevalt hun wel goed. Jullie hebbeen een 6190? Bevalt die ook goed?
ljdekker
Ja klopt wij hebben een 6190. Heb er flink schik van en zijn er goed over te spreken. Fijne trekker om mee te werken. Als je kijkt wat een Fendt meer kost dan een Deutz, is de Fendt dat niet waard.
mdoornekamp
@ljdekker ok. Ik meende dat jullie in het begin nog wat kleine aanloop problemen hadden.

Fendt is sowieso een duurdere trekker. Bij eerste aanschaf heb je dan gewoon een trekker die per uur wat meer kost. En dan bij inruil maar hopen dat die Fendt genoeg opbrengt, anders rij je je hele leven te duur.
ljdekker
Ik vraag me af of Fendt nu echt wel zo goedkoop is als sommigen beweren. Ja we hadden wat aanloop problemen maar dat lag aan de dealer en niet aan de trekker.
mdoornekamp
@ljdekker Ik kan me geen Fendt veroorloven in mijn bedrijfsvoering, want dan ben ik een dief van mijn eigen portomonnee.

O ja. Zulke dealers hebben wij hier ook.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6180 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!