18-06: Na een Krampe kipper en een paar setjes banden bij de Kok Etten-Leur afgezet te hebben/ daar twee hertjes opgeladen te hebben, naar Molenaarsgraaf te zijn gereden, aldaar 1 hertje een tussensto

DAF XF

JD6930
18-06: Na een Krampe kipper en een paar setjes banden bij de Kok Etten-Leur afgezet te hebben/ daar twee hertjes opgeladen te hebben, naar Molenaarsgraaf te zijn gereden, aldaar 1 hertje een tussenstop te geven/ een vrachtje van 3 hertjes bestaande uit John Deere 6105R - 6140R en 6125R op te laden kwamen we na een tijdje aan bij het terrein van Made's Powerweekend. Hier gingen alle 3 de hertjes eraf die gesponsord werden voor o.a. het afslepen van deelnemers van de baan.

Buiten die drie trekkers zouden er nog een handje vol gesponsorde shoveltjes en gators rond rijden en ontbrak ook deze DAF XF met een vrachtje John Deere en Yanmar niet op het terrein tijdens het evenement dit weekend, 19 - 20 en 21 juni.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de DAF XF ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!