Foto van een Fendt 309 Vario met bredal strooier. Weer een paar percelen gewit.. Foto is geplaatst door mrpieter op 30-06-2015 om 22:04:19, met 9 reacties.

Fendt 309 Vario

mrpieter
Foto van een Fendt 309 Vario met bredal strooier. Weer een paar percelen gewit.

Reacties

PowerOfADeere
Wat moet hier groeien?
mrpieter
@PowerOfADeere graszoden
fresheliciouss
@mrpieter kalk of zand?
mrpieter
@fresheliciouss uhm tja, geen van beide, meer kan ik hier even niet over vermelden.
Zand word er in de vorm van compost en aanvulgrond gestrooid met breedstrooiers.
Fendt926Driver
Quote @mrpieter:
uhm tja, geen van beide, meer kan ik hier even niet over vermelden
zo even uit nieuwsgierigheid als het een ras echte koeienboer had gevraagd in plaats van een conculega had die het dan wel gehoord?
is het experimenteel of een geheime samenstelling
mrpieter
@Fendt926Driver haha, het is een beetje experimenteel. We proberen de mineralen en activiteit in de bodem wat te verbeteren. Met als doel een gewas wat minder gevoelig is voor schimmels.
Maar dat is iets waar naar mijn idee nog te weinig over bekend is. Het gaat allemaal wat verder dan een juiste calcium/magnesium verhouding.
Dus wij experimenteren graag met wat producten die gewoon uit de natuur komen die een en ander toe zouden kunnen voegen aan de bodem.
Fendt926Driver
Quote @mrpieter:
Dus wij experimenteren graag met wat producten die gewoon uit de natuur komen die een en ander toe zouden kunnen voegen aan de bodem
oke duidelijk hoor altijd graag van andere takken van sport wat hun bezig houdt. vindt het lovens waardig dat je je nek durft uit te steken om iets via een andere weg te bereiken.
wij hebben in de veehouderij studie groepen. bestaat dat bij de graszoden kwekers ook?
fresheliciouss
@mrpieter kan me er wel iets bij inbeelden.. iedereen zoekt naar verbeteringen nietwaar 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 309 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!