Foto van een Zelfbouw Landrol, bezig met poseren. Na :). Foto is geplaatst door fiatagriboy op 05-07-2015 om 19:56:55, met 8 reacties.

Zelfbouw Landrol

fiatagriboy
Foto van een Zelfbouw Landrol, bezig met poseren. Na 😄

Reacties

David Bakker
Netjes , hoe breed is hij ?
fiatagriboy
@David Bakker 7 m 20 open en toegeklapt 3 m 20
ricooo12
Mooie rol maar als hij gevuld is met water of wat dan ook ist wel een zwaar ding dan komen de voorwielen wel losvan de grond
fiatagriboy
@ricooo12 hij weegt zo al iets meer als 2 ton, vullen met water zal niet nodig zijn
Fendt926Driver
Super mooi gemaakt met allemaal kleine rollen die niet gaan schuren in de bochten. waar het je die ijzeren rollen vandaan?
vullen met water zal ook niet gaan want ze zijn open aan de zijkant. kan wel veel vuil in gaan en dan meedraaien.
ben ook met zon brede rol bezig maar die wordt uit 4 delen gemaakt en dan naar binnen schanierend op een frame. en heeft een diameter van 70cm.
ricooo12
@fiatagriboy aha oke dan
fiatagriboy
@Fendt926Driver De rollen hebben we 2e hands gekocht. Die waren afkomstig van een getrokken rol van 6 m. Het voorste frame hebben we toen gehouden en zijn daar op verder gaan bouwen. deze rollen hebben een diameter van 50 cm. De hydraulische cilinders komen van een oude kuilsnijder die nog bij de dealer stond

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Landrol ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!