Foto van een John Deere 6220 SE, bezig met gras harken.ff een beetje druk achter zetten ;). Geplaatst door mfremco op 29-07-2015 om 20:14:45, met 7 reacties.

John Deere 6220 SE

Foto van een John Deere 6220 SE, bezig met gras harken.ff een beetje druk achter zetten 😉

Reacties

Fendt926Driver
Quote @mfremco:
.ff een beetje druk achter zetten
verder liggen de wiersen klaar en dan een beetje achter de hark aan rijden. schiet toch ook niet op of je hebt een hele snelle hark.
laadt hier meestal rond de 15 kmh dan wil ik zeker niet in dezelfde wiers rijden dan de hark die hier met 12 kmh snel genoeg gaat
John Deere 8345r
@Fendt926Driver is toch leuk beetje opjagen 😃
Fendt926Driver
Quote @John Deere 8345r:
is toch leuk beetje opjagen
meestal niet want juist dan gebeuren er ongelukken. net iets harder door de bocht als anders even niet opletten omdat je naar de opraapwagen kijkt en je staat weer stil. als ze dat bij mij doen schakel ik met de hark gewoon terug kijken hoelang ze met 4 kmh achter mij blijven.......
John Deere 8345r
@Fendt926Driver ja oké das waar 😄.
mfremco
@Fendt926Driver ach een beetje plezier moet ook kunnen waren de laatste wiersen
Fendt926Driver
Quote @mfremco:
ach een beetje plezier moet ook kunnen waren de laatste wiersen
als er verder geen druk achter zit van een regenbui of nog 20 ha wat ingekuild moet worden is dat ook zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6220 SE ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!