Foto van een John Deere 6820 met Strautmann, druk bezig met Gras inkuilen.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 04-08-2015 om 20:20:39, met 6 reacties.

John Deere 6820

mdoornekamp
Foto van een John Deere 6820 met Strautmann, druk bezig met Gras inkuilen.

Reacties

RickHensbergen
@mdoornekamp Dit is nog een van de eerste Super Vitesse's met CFS denk ik? Dus o.a. nog ketting aangedreven rotor, of is dit alweer een slag nieuwer?
Wij zoeken eventueel ook naar een andere Strautmann en de modellen zonder ketting zijn wel wat forser geprijsd.

De 6820 vliegt hier wel mee over het land ook denk ik? Hoe goed kon ie em doen
+1
mdoornekamp
@RickHensbergen ja dit is met ketting. Die ketting slijt wel wat harder. Ik had de ketting na 1200 vrachten al stuk 😪. Ging bij ons toen idd wel eens hard met de 6820. Maar als het alleen voor eigen gebruik is kun je jaren vooruit. De ketting en kleine tandwiel vervangen kun je zelf gemakkelijk doen en is ook niet zo duur

De versie met tandwielkast heeft wel een lichtere overbrenging dan een Giga. Een conculega had hier de tanwielbak het 2e jaar al kapot van zijn super vitesse
RickHensbergen
@mdoornekamp Bedankt! Wij hebben nu een Super Vitesse uit 2007 en als je daar 150pk voor zet dan is het ook wel pittig genoeg voor de wagen. Vind het mooist als de wagen de trekker stil legt bij een dikke snede en niet andersom.

Ik dacht dat de Supers met tandwielkast gemakkelijk 200pk aan konden? Maar deze kasten zijn dus niet bijzonder sterk. Wat zou voorkeur hebben dan; met ketting aandrijving aan beide kanten van de rotor of een tandwielkast erop?
mdoornekamp
@RickHensbergen 200 pk is teveel voor een super vitesse. Denk dat de ketting net zo sterk is als tandwielkast. Alleen meer onderhoud . De super vitesse cfs heeft trouwens maar aan 1 kant een zware ketting

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!