Foto van een John Deere 6030, bezig met trekkertrekken.De openingstrek bij Tractorpulling Bakel 2015 werd gedaan door de burgemeester van de Gemeente Bakel & Gemert. Hij zat op de tractor van Mart Mun

John Deere 6030

selten
Foto van een John Deere 6030, bezig met trekkertrekken.
De openingstrek bij Tractorpulling Bakel 2015 werd gedaan door de burgemeester van de Gemeente Bakel & Gemert. Hij zat op de tractor van Mart Munsters B.V.. Deze John Deere heeft 18 jaar stilgestaan, nieuwe accu erop, en de burgemeester kon de eerste trek hiermee meedoen.

Dit is niet een van de mooiste foto's, maar wel een met een heel verhaal eraan! In 1992 of 1993 werd deze tractor nog eerste, in 1997 werd deze 2de in Bakel!
Deze jaartallen en plaatsen weet ik niet zeker.

Meer foto's zijn te bezichtigen op MS Fotografie

Reacties

@selten wel jammer dat zo'n mooie trekker lang heeft stil gestaan!Maar het is wel kwaliteit ????
JDeerefan
Die rook moet zwart zijn !! Draaien aan die pomp 😃
selten
@JDeerefan
Zoals er staat was het al heel wat dat die tractor daar was 😉
selten
@johndeere6910forever
Er was genoeg reden om het te doen 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!