Foto van een Fendt 306 LS, bezig met poseren. Bijna klaar met de restauratie. Resterend zijn nog kleine details. Nu klaar maken voor de oltdtimerdag van a.s. zaterdag.

Fendt 306 LS

gkgerbengk
Foto van een Fendt 306 LS, bezig met poseren. Bijna klaar met de restauratie. Resterend zijn nog kleine details. Nu klaar maken voor de oltdtimerdag van a.s. zaterdag.

Reacties

mf 6150
Netjes hoor! Jammer dat ie geen 40 bak heeft
Jasperfendt
Machtig mooi dit, jammer dat die geen lms heeft
marc102
@Jasperfendt Wat is lms als ik het vragen mag?
gkgerbengk
@mf 6150 Je kunt niet alles hebben he 😃
gkgerbengk
@Jasperfendt Ach ja dat heb ik ook helemaal niet nodig. Dit eerste type heeft weer dingen dat het tweede type niet heeft en andersom. Ik ben er wel tevreden mee.
mf 6150
@gkgerbengk
Dat is waar! En het neemt niet weg dat ie er gewoon heel mooi uitziet
mf 6150
@marc102
LMS is een soort vertraging. Sit een hendel onder je stuur en dan heb je meer keuze, gaat alleen op voor versenlling 1 2 3. Deze 306 heeft LM schakeling.
Hier zie je rechts onder het stuur de hendel en op die stikker bovenin het dashboard kan je zien hoe hard je riid per vertraging.
105ls78
@gkgerbengk heel mooi geworden.
Jurian311
Zelf gespoten? In 2k?
gkgerbengk
@Jurian311 Deze heb ik nog niet zelf gespoten. De voorbereidingen heb ik allemaal wel zelf gedaan. Is inderdaad gespoten in 2k autolak.
Afgelopen jaar ben ik bezig geweest met een Farmall cub. Deze heb ik helemaal gerestaureerd. Deze heb ik wel zelf gespoten.
Een paar weken terug heb ik andere achtervelgen gekocht voor mn 306 en deze heb ik ook zelf gespoten. Op mijn nieuwste foto kun je ze wel zien. Nu alleen de voorvelgen nog een keer als ik meer tijd heb.
Jurian311
@gkgerbengk in 2 k zelf gesport en of normale verf?
gkgerbengk
@Jurian311 Ook in 2k lak. Het kost gigantisch veel voorwerk dus dan kun je het beter goed doen. Bij beide trekkers is zo goed als alles van het chassis geweest.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!