11/09 - GTH '15: De GTH is weer voorbij!  Afbraak weer begonnen.

Onder de ochtendzon rijdt een medewerker van De Kok Jamo omstreeks 07:32u een Manitou 180 ATJ op weg naar z'n dieplader.

Manitou Hoogwerker(s)

11/09 - GTH '15: De GTH is weer voorbij! Afbraak weer begonnen.

Onder de ochtendzon rijdt een medewerker van De Kok Jamo omstreeks 07:32u een Manitou 180 ATJ op weg naar z'n dieplader.

Reacties

GROENEDEERE
Mag ik je wat vragen hans.
Je weet dat er elders een discussie gaande is. Heb je vast gevolgd.
Je weer vast ook dat tinus vaker heeft gemeld dat hij het aantal mappen wilt beperken.
Maar wat zie ik nu vandaag alleen al zijn er waarschijnlijk meer dan tien mappen aangemaakt van dingen die waarschijnlijk maar een keer voor zullen komen. Ik vind dat je daarmee @Tinus tekort doet. Je bedoelt het uiteraard goed maar waarom overdrijven jullie nou zo?
Intussen verwijder je razendsnel de reactie van degenen die je hebben geholpen weer een map aan te maken en treft je natuurlijk geen blaam..
Trekkerman Tom
Als je alles bij elkaar kiept, is het overzicht weg, dan is het uiteindelijk zoeken naar spelden in hooibergen. Daarom dus. Als je alles per type indeelt, is het achteraf meer als het uitkiezen van een speld uit een speldenkussentje, wat feitelijk gemak en overzicht heet.
GROENEDEERE
@Trekkerman Tom

Ik stel een vraag aan hans. Wil jij je er alsjeblieft buiten houden?
Trekkerman Tom
Ik mag vrij reageren. Ook hier. Ik kan jou toch ook niet verbieden om op mijn foto's of reacties te reageren? Ik heb jou ook nooit om een discussie gevraagd...
GROENEDEERE
Hmmm nu daag ik je uit. Op welke foto's van jou heb ik volgens jou gereageerd?
Maareh konden reacties niet op slot? Loser
JD6930
@GROENEDEERE

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het nu wel beetje met Tom eens ben dat het een grote puinhoop word als je alles bij elkaar gooit. Nu valt dat bij dit soort foto's nog wel mee natuurlijk.

Heb idd wel het een en ander gelezen erover, al heb ik enkel van SJB een topic gezien over dat nieuwe systeem waar aan gewerkt zou worden, en van Tinus er niks over gelezen dat er geen mappen aangemaakt mochten worden. 😉

Ik ging er vanuit dat het geen probleem zou zijn om een hoogwerker van een verreiker te scheiden, ook al zie je weinig hoogwerkes op TF. Ook omdat ik net als jou heb gezien dat er meerdere nieuwe mapjes zijn aangemaakt vandaag/gisteren, door SJB o.a.
GROENEDEERE
@JD6930 thanks voor je reactie hans.
Ik snap ook wel dat je hem gelijk geeft. Maar hoeveel van deze type denk je te verwachten? Ik zal je vertellen dat deze machines hier zeer weinig op tf zullen voorkomen waarom niet een map manitou hoogwerker(s)
Wat ik eerder al zei een leek zal gaan zoeken naar hoogwerker en niet naar dit type waar er maar een van op tf staat.
En ik vroeg t waar jullie mee bezig waren en niet waar sjoerd mee bezig is. Wat jullie onderling doen valt op
Hans.
Trekkerman Tom
Foto's en REACTIES had ik het over, hè?

Over het sluiten van reacties bij foto's schreef ik het volgende:

'Ja, jammer dat de reacties bij foto's niet gesloten kunnen worden. Anders had ik dat ook graag gedaan.'

Een gewoon lid zoals ik kan dat jammer genoeg dus niet bewerkstelligen, admins wel.
Trekkerman Tom
Hier laat ik het bij, trouwens. Geen zin in extra discussies.
JD6930
Quote @GROENEDEERE:
Ik zal je vertellen dat deze machines hier zeer weinig op tf zullen voorkomen waarom niet een map manitou hoogwerker(s)

Een goeie! 😉

Mapnaam is aangepast.
GROENEDEERE
@JD6930
Hopelijk begrijp je war ik bedoel. Daar ging de andere discussie ook over. Ik geef Tom ook gelijk maar soms is t gewoon beter om t net even via een andere weg te doen en dat echt niet om hem of jullie daarin dwars te zitten om tf op orde te houden.
JD6930
Quote @GROENEDEERE:
@JD6930
Hopelijk begrijp je war ik bedoel. Daar ging de andere discussie ook over. Ik geef Tom ook gelijk maar soms is t gewoon beter om t net even via een andere weg te doen en dat echt niet om hem of jullie daarin dwars te zitten om tf op orde te houden.

Ik snap 'm. 😉
Er zijn alleen wat types wat een beetje twijfelgevallen zijn. Bijv. Sommige tuintrekkertjes, of beter genoemd: zelfrijdende gazonmaaiers, zie je nog wel eens best wat keren op TF verschijnen anderen weer niet. Om daar een overzicht in te houden is het misschien wel beter wat meer mapjes te maken. Hopelijk kan Tinus het snel lanceren, z'n nieuwe versie van de merk/type mappen.

Nog een ding wat ik was vergeten. Ik heb idd de reactie verwijderd dat ie is verplaatst. 😉 Maar ik ben de enige die hem heeft verplaatst. Daar hebben Sjoerd en ik geen extra leden voor nodig. 😉

Dat ik hem verwijderd heb komt omdat ik het niet zo zinvol vindt om zo'n automatische reacties te laten staan. 😉
GROENEDEERE
De twijfel gevallen houden we altijd. Succes duim omhoog en door
JD6930
@GROENEDEERE

We zullen zien. 😉

Houdt m'n profiel maar een beetje in de gaten, ik lees het wel als je een op of aanmerking hebt op een foto. 😉

Heb van o.a. JD en Sabo nu best wat zelfrijdende gazonmaaiertjes op de foto. Zal ze vast niet allemaal hier plaatsen, maar enkele denk wel.
GROENEDEERE
@JD6930 gewoon doen hans. Als ik een suggestie heb zal ik het melden. Thanks voor het open staan voor de suggestie.
JD6930
@GROENEDEERE

Ok. 😉

Een foto van die twee DAF's, die ook op een foto van de Mustang die ik net heb geplaatst te zien is, zou dat ook mogen? Er is een JD 6R op de stickers te zien?

Vond het wel een mooi plaatje, maar weet niet wat mensen ervan zeggen hier, op TruckFan zal het geen probleem zijn maar omdat er duidelijk een 6R op te zien is, leek het mij ook wel mooi als ik hem hier ook kon plaatsen.
GROENEDEERE
Hij staat nu toch bij de mustang?
JD6930
@GROENEDEERE

Ik bedoel een andere, van de DAF's opzij. 😉
GROENEDEERE
Gooi dr ff een link in.... ben soms nog steeds afhankelijk van mijn haarkleur
JD6930
@GROENEDEERE

Deze bedoel ik 😉

Iets minder goed zichtbaar als ik dacht, die 6R:

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Manitou Hoogwerker(s) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!