11/09 - GTH '15: De Groen Techniek Holland is weer voorbij! De Standhouders haalde vrijdag( en sommige de avond ervoor al) massaal hun tractoren en machines terug naar huis. Zo ook Geert-Jan de Kok va

DAF XF

JD6930
11/09 - GTH '15: De Groen Techniek Holland is weer voorbij! De Standhouders haalde vrijdag( en sommige de avond ervoor al) massaal hun tractoren en machines terug naar huis. Zo ook Geert-Jan de Kok van stand V04/Veld A.

Op sommige momenten leverde dat mooie plaatjes op! Zoals hier, de DAF CF van Jamo Molenaarsgraaf en de jongere broer, de XF van de Kok Esbeek stonden 's ochtends tussen 06:55u en 08:50u gebroederlijk langs elkaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de DAF XF ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!