Loonbedrijf Jansen in de mais met een van de ´nieuwe´ Dezeure Silocruisers. Klein plekje vooraan het perceel was wat vochtig door opgebrachte grond, maar dankzij de aangedreven assen kwamen ze er zo

Fendt 927

EA_MF
Loonbedrijf Jansen in de mais met een van de ´nieuwe´ Dezeure Silocruisers. Klein plekje vooraan het perceel was wat vochtig door opgebrachte grond, maar dankzij de aangedreven assen kwamen ze er zonder al te veel problemen door.

Reacties

gerben
@EA_MF Kwam op Facebook een foto tegen van deze combie dat ie tot de vloer van de cabine weggezakt zat.
EA_MF
@gerben dat kan kloppen ja, die foto heb ik ook gezien, dat was ook op een perceel met opgebrachte of met een kraan omgespitte grond. daar was de vaste echter grond ver te zoeken, terwijl ze hier na 40/50cm op de vaste grond kwamen, en dr dan zo door reden, terwijl je op het hoge nog niet met goed fatsoen kon lopen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 927 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!