Aanbouw tractor. Foto is geplaatst door 322kris op 24-10-2015 om 22:05:45, met 5 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

322kris
Aanbouw tractor

Reacties

jannie2001
Was aan de hef niet makkelijker?
322kris
Makkelijker om aan te hangen..ja,maar dat is dan ook het enige.In de hef hangt het te ver naar achteren in verband met gewicht, gezien het maar een lichte tractor is.De hydraulische poten duwen de hef naar omhoog en indien je de graafbak naar links of rechts wil heb je kans dat een van de poten zich oplicht,in deze constructie gebruik je de tractor als contra-gewicht.
erik9831
@322kris plus, doordat het niet in de heft hangt, heb je ook minder op en neergaande bewegingen. Je zal minder snel gelicht worden bij het graven.

Slim gezien.

Mogen we weten hoeveel uren dit vakwerk in beslag genomen heeft ongeveer ?
322kris
Kijk anders eens;First real work for my homemade backhoe op you tube.Mooi gemaakt maar daar zie je de nadelen van het kraantje in de hef te hangen.
Gezien de jaren op mn teller,kan ik er hele dagen aan werken,100 dagen denk ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!