deroo combi drijfmestank met injecteurwww.derooconstructie.be. Foto is geplaatst door deutzfahrfan op 08-01-2008 om 05:41:29, met 10 reacties.

Deroo Mesttank

deutzfahrfan
Deroo combi drijfmestank met injecteur
www.derooconstructie.be

Reacties

Siebenga
Pff fietsbandjes... Nadeel: zo vast
Die pomp...Nadeel: staat zo 5 min te zuigen zie namelijk geen turbo
MaartenMandemaker
Wij hebben er ook geen turbovuller op, en toch is ie in 2.5 min. vol
MaartenMandemaker
Wij hebben er ook geen turbovuller op, en toch is ie in 2.5 min. vol
Siebenga
Tankje van 10 kuub dan zeker? deze moet 16 zijn zag ik op een andere foto
Siebenga
Heb eigenlijk nog nooit een gewone pomp gezien die meer dan 8 a 10 kuub in de min pompt.. en dan heb je een beste pomp.. een verdringer dat dan wel geen vaccuum.. en aangezien ik de aansluiting ook wat klein vind.. misschien valt het mee en moet ik um eerst in het echt zien
Kamps
Alsof n tank van 10 kuub niks is je neiomt t zo denigerend tankje....maarja en zijn vacuum pompen genoeg die een 16 kuuber ook rap vullen zonder turbo.
Maar deze tank vind ik persoonlijk niet echt robuust ogend
guy
Dit is de combi he, hier kan je een laadbak opzetten ook, giertank en kipper op 1 chassis
deutzfahrfan
Op die andere tank van deroo waar die fendt aanhangt is er een turbovuller, die vult 350m³ /uur met een 12OOL/m pomp op vult ie ook heel snel. op deze tank zitten michelin cargo Xbib van 710mm breed op
die grasbanden op deze tank zijn goed in weilanden en trekt licht voor de trekker
peter6230
Ik, Romke en alfredo hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Onbekend naar Tractoren Deroo Mesttank (Bemesten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deroo Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!