10-11-2015 loonbedrijf Beulink aan het mais dorsen op pottendijk.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 23-11-2015 om 22:44:52, met 6 reacties.

New Holland CX 8050

oldtimergek
10-11-2015 loonbedrijf Beulink aan het mais dorsen op pottendijk.

Reacties

radium45
@oldtimergek Nieuw Weerdinge? Wil dit ding nu wel een beetje dorsen? Hoorde uit betrouwbare bron dat het vorig jaar niet wilde zoals het moest.

varkenshouderijbeulink.nl/
radium45
@velsje familie van.... 😛
oldtimergek
@radium45 Of het nu wel een beetje dorsen wilde weet ik niet. Heb ze er niet over gehoord. Hij liep er wel vlotjes over in het land. En pottendijk valt eigenlijk onder Emmer-Compascuum. Het ligt precies tussen Nw-Weerdinge en compas in. Woon er recht tegenover maar dan in Nw-Weerdinge. Als de wind verkeerd staat dan heb ik er wel eens last van, is een lawaai sport centrum. (kartbaan, motor cross, ovaal speedway, asfalt baan waar je met je eigen auto op kunt, schietbaan)
radium45
@oldtimergek Ja ken die streek daar wel een beetje, ligt een hoop land vergeleken bij hier.
velsje
@radium45 ja klopt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland CX 8050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!