voor topic. Foto is geplaatst door ljdekker op 01-12-2015 om 15:10:25, met 9 reacties.

Deutz DX 160

ljdekker
Voor topic

Reacties

noordhof
Nog nooit gezien bij een DX .
ljdekker
@noordhof Wat niet?
ramele
@ljdekker

Zoek je daar die wiel gewichten voor?
ljdekker
Ja ik zoek nog wel wielgwichten. Dit zijn alleen geen Deutz wielgewichten. Leek me wel stoer een flinke stapel wielgewichten erin. Foto was bedoeld voor een topic waarbij die banden te koop worden aangeboden.
noordhof
Van welk merk van tractor zijn die velgen dan wel ?
ljdekker
Velgen zijn Deutz velgen. Dat staat er ook in. Maar als ik het zo een beetje nakijk dan horen er wel andere wielgewichten in, met inhammen in het gewicht.
ramele
@ljdekker

Deutz heeft veel verschillende wiel gewichten aan een DX zaten met inhammen zoals je zegt maar er zaten ook wel zonder die inhammen aan een DX zoals aan mijn 8006.
Je moet eens een keer bij Klaas Hooikammer in Rouveen gaan kijken, die heeft ook altijd wel van dat spul liggen en misschien kan hij er wel aankomen die gaan ook veel maar Canada/USA in shoppen, mijn wielgewichten komen daar ook weg.
ljdekker
Dit leken mij meer universele wielgewichten, maar heb mij er nog niet echt in verdiept omdat er eerst belangrijker dingen moesten gebeuren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz DX 160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!