Met zo'n wagens rijd je toch gewoon los over de kuil... Geplaatst door pips op 07-12-2015 om 07:09:42, met 9 reacties.

Dewa Silagewagen

Met zo'n wagens rijd je toch gewoon los over de kuil..

Reacties

rubenv
Was deze tvt nie over de kop gegaan?
930triplemaaier
@rubenv weet wel dat 1 van die dewa wagens van hun een keer op de kant lag door problemen met de besturing
rubenv
@930triplemaaier de trekker was dr haaks ondergeduwt toen heb er nog een foto van heb een halve dag op fb gestaan en toen was die weg
KennyT
@930triplemaaier Ik heb gehoord dat ze een veiligheid hadden overbrugt waardoor de sturing niet goed werkte en de trekker in de kant duwde.
930triplemaaier
@KennyT normaal is het zo dat de elektronisch geregelde besturing in de meeloop gaat als er een storing is. Als dat niet gebeurd dan kan de trekker op de kant gedrukt worden
anonimi1
@930triplemaaier ik heb gehoord dat de weg bol liep en dat de chauffeur elke keer corrigeerde. en vandaar was de besturing van de wagen in de soep gelopen en dat de dewa de ene kant op wou en de trekker de andere. dit heb ik in iedergeval gehoord.
Nonkel9940
Ik,denk,dat jullie veel gehoord hebben. Der is gewoon een menselijke fout door de chauffeur gebeurd. Het is natuurlijk makkelijk de schuld op de sturing van Dewa te schuiven.
hermanjohndeere
@Nonkel9940

En van wie heb jij dat gehoord dan?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Dewa Silagewagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!