Dezer dagen worden jullie bij De oude doos volop verwend. De najaar special is nog steeds aan de gang en vandaag kunnen we jullie een kleine fotoreeks brengen van de beurs Agribex van 35 jaar geleden

Hesston Meerdere

MMaarten
Dezer dagen worden jullie bij De oude doos volop verwend. De najaar special is nog steeds aan de gang en vandaag kunnen we jullie een kleine fotoreeks brengen van de beurs Agribex van 35 jaar geleden .
We zien een sfeerbeeld van in één van de hallen van Agribex, waar Hesston Field Queen te bekijken was, maar ook Fiat en Ford.

Op onze website deoudedoos.be/ is de volledige reeks te zien, alsook een reeks uit het jaar 2000.
Ere wie ere toekomt, want deze reeks van Agribex 1980 komt van tractorfanlid @Fiatagri T7050 , waarvoor Dank! Un grand Merci!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Hesston ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!