Schlüter super 1250vl special met VDW cultivator op de Werktuigendagen te Oudenaarde, september 2015.Filmpje? -> http://www.tractorfan.nl/movie/43213/

Schlüter 1250vl special

Mick Jaguar
Schlüter super 1250vl special met VDW cultivator op de Werktuigendagen te Oudenaarde, september 2015.

Filmpje? -> tractorfan.nl/movie/43213/

Reacties

+2
a3vandiejen
@Mick Jaguar Prachtig, mooie trekker.
+1
Mick Jaguar
@a3vandiejen merci man, maar de complimenten komen @Schluterfan toe 😄
+1
Schluterfan
@Mick Jaguar

Maak je de volgende keer bekend, dan zorg ik ervoor dat de andere 2 er eens mooi langs komen rijden. Deed ik ook bij een van de fotografen van Landbouw en Machines 😉.
+1
@Schluterfan waar haal jij die witte overals van schluter 😂 ik wil er ook een hebben 😂
Mick Jaguar
@Schluterfan Merci, zal ik doen. Is wel nog bijna 2 jaar voor het opnieuw werktuigendagen zijn 😉
Heb gehoord dat het mogelijks de volgende keer niet meer in Oudenaarde is?
Schluterfan
@Mick Jaguar

Dat is et eerste wat ik ervan hoor. Nuja, het is zoals je het zegt nog 2 jaar. Tegen dan kan er weer van alles veranderd zijn. Dit jaar waren de regels ook strenger als andere jaren.
Mick Jaguar
@Schluterfan Heb eens gelezen ofwel ergens gehoord dat de volgende editie in Limburg zou doorgaan. Maar of dat klopt weet ik totaal niet.
Je bedoeld dat de regels voor jullie, de chauffeurs verstrengd zijn? Want voor de toeschouwers zijn er niet veel regels, die lopen overal, en dikwijls in mekaars weg, ikzelf ook hoor 😉
rudy
@Mick Jaguar @schluterfan
Kreeg een email van de organisator oldtimers met de vermelding tot binnen 2 jaar met de datums er al op. We zullen zien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter 1250vl special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!