johnie 6820 met veenhuis dumper der achter jah zit 1 as onder voor de mais capange zitten dan nog schotten op en was geen tijd om 2 assen der weer onder te zetten maar hij kiept zow mer mooi hoog er h

John Deere 6820

meijer
Johnie 6820 met veenhuis dumper der achter jah zit 1 as onder voor de mais capange zitten dan nog schotten op en was geen tijd om 2 assen der weer onder te zetten maar hij kiept zow mer mooi hoog er hoeft geen kraan meer bij om ze op te draaien

Reacties

Koe
Mooi peter!! deez zit toch ook in de bieten?
meijer
Jah deze zit ook wel in de bieten scheelt ook wel met 1 as ipv 2
me
Zeker mooi .. over deze staat ook redelijk duidelijk op de foto's bij veenhuis-site .. denk dat dat deze wagen zelf ook is ? .. of precies zo zelfde want je zeit ze uiteraard niet overal !
meijer
Jah dat is deze tot zow ver ik weet wel jah heb hem ook zien staan
me
Zo kar heb je afgelopen maisseizoen ook wel nodig gehad .. alleen miss net slaggie grotere trekker als ik sommige percelen in onze regio heb bekeken ! Laatst had ik ook een kleirijdt klusje maar kwam nergens hele tijd grote rupskraan de 6910 op gang duwen 😄 . .zo'n wagen is dan ook best wel ideaal 😉 !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!