Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.08 aan het persen met de lely/Vermeer. Foto is geplaatst door deutz dx fan op 15-01-2016 om 20:39:03, met 6 reacties.

Deutz-Fahr Agrostar 6.08

deutz dx fan
Foto van een Deutz-Fahr Agrostar 6.08 aan het persen met de lely/Vermeer

Reacties

@deutz dx fan sinds wanneer hebben jullie balen? En doen jullie alles in pakken?
deutz dx fan
@Deutz 8006spezial vorig voorjaar heb ik de pers gekocht maar persen er niet alles mee hoor alleen wat hooi van de dijken en wat stro. Het is meer een beetje hobby
@deutz dx fan oow machtig, losse wikkelaar er dan nog bij?
deutz dx fan
@Deutz 8006spezial de wikkelaar heb ik nog niet direct gekocht, we wouden eersten even kijken hoe dat persen ging met een riemen pers. En het blijft natuurlijk hobby. Jullie persen wel alles op?
@deutz dx fan ja wij persen jaarlijks tussen de 1200/1400 balen voor ons zelf. Het is een vaste pers kamer met rollen bij ons

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrostar 6.08 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!