De 4.11 se. Foto is geplaatst door StEfAnS op 13-01-2008 om 03:42:28, met 10 reacties.

Deutz-Fahr DX 4.11

StEfAnS
De 4.11 se

Reacties

Emiel
Wij hebben ook een DX 4.11 se! alleen geen voorwielaandrijving. Wel heerlijke trekker. Zal ik ook eens een foto van maken
StEfAnS
Jaa maak jij ook eens een foto:D
me
Wat voorn trekkers hebben jullie precies stefans ?
StEfAnS
Deutz D 4006 en Deutz-fahr DX 4.11se en DX 6.05
me
Oow kijk aan ... wij hadden ook een 4.31 .. liet ons nooit staan .. helaas bij 3500 uur koppeling er zowat uit .. en banden op en wouden we frontlader en wat completere sterkere trekekr die ook beter was voor frontlader .. Toen hebben we jd 6400 gekocht vorig jaar maar frontlader is komen te vervalenn voor minishovel
StEfAnS
Wij zitten ook te denken aan een voorlader voor op de 6.05 lijkt ons toch wel heel handig. maar jullie hebben toch ook nog een inter?
casecs110
Bij men oude stage hebben ze ook 4.11 se rijd ook mooi
me
Ja we hebben ook een inter .. raad t niet aan op je deutz .. geen omkeer (Als je hem al heb doe hem dan liefst links ) erg lomp formaat dus heel onwendbaar .. en je hebt geen frame dus alle druk van frontlader komt op je motorblok .. tevens kan je je afvragen of zo oude trekker nieuwe frontlader waard is wat ook veel kost .. een goeie 2e handse die voor dat type geschikt is is lang zoeken ..
StEfAnS
Tjaa wij zaten te denken aan een 2ehands voorlader of een 2ehands heftruck.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.11 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!