Foto van een Fendt Meerdere, druk bezig met Poseren. De trekkers weer uit de schuur gehaald. Foto is geplaatst door Erwinboertje op 23-01-2016 om 19:39:11, met 10 reacties.

Fendt Meerdere

Erwinboertje
Foto van een Fendt Meerdere, druk bezig met Poseren. De trekkers weer uit de schuur gehaald

Reacties

unipower
Sow die 300 rookt ook aardig wit niet? 😃
deJong
@unipower onze 309 zet de halve loods ook blaauw wanneer hij koud is.
unipower
@deJong kan toch niet helemaal goed zijn lijkt mij, onze rookt nog niet de helft zo blauw van wat deze doet.
deJong
@unipower goed gebruikte ouderdom???? die van ons loopt ook over de 11000 geloof ik.
@deJong zijn ze niet gewoon bijgedraaid?
unipower
@deJong Ja de 308 heeft er ook 11027 nu 😉
unipower
@fendt716,311driver Nee daar gaat hij niet zo wit van roken, wij hebben em ook iets open staan maar dat maakt weinig verschil met koude motor 😉
Erwinboertje
De motor is van de zomer gereviseerd dus ouderdom zou het niet zijn ???? we hebben wel een slag aan de brandstofpomp gegeven
stefan310
@deJong Wij hebben ook een 309 die vooral als hij koud was ontzettend blauw/wit rookte als hij even in de loods stationair draaide. Hebben gisteren even de kleppen gesteld, is nu een heel stuk minder. Zat maar een kleine afwijking in, maar scheelt een boel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!