14/02/15: Een prachtige John Deere 6150R duwt de toen nieuwe prinsenwagen van de haaikneuters door de straten van het haaikneuterrijk tijdens de ieder jaar weer prachtige optocht die ieder jaar weer v

John Deere 6150R

JD6930
14/02/15: Een prachtige John Deere 6150R duwt de toen nieuwe prinsenwagen van de haaikneuters door de straten van het haaikneuterrijk tijdens de ieder jaar weer prachtige optocht die ieder jaar weer voor veel bekijks vanuit de regio en ver erbuiten zorgt.

Reacties

patfordson
MOOI gebouwd ????????????
JD6930
@patfordson Zeker! Is een blits ding, al was de vorige niet minder mooi. Deze moet nu nog zo'n twee jaar mee denk.

Is geheel of deels van polyester.
a3vandiejen
@JD6930 Schitterend, en mooi bedacht met de trekker erachter.
JD6930
@a3vandiejen

Zeker! In de meeste dorpen hier in de gemeente bakken ze er niks van wat betreft carnavalswagens bouwen maar in Esbeek en diens deelname in Hilvarenbeek kijk je ieder jaar weer je ogen uit.

De prinsenwagen daar is ook altijd een plaatje. Die gaat zo'n drie jaar mee volgens mij voor ze een nieuwe bouwen. Maar das hier overal wel zo denk. Op Haghorst na. Die rijden al 10 jaar of langer met dezelfde. Baarschot ook al lang.

Trekkers en shoveltjes staan hier over het algemeen achter de wagen. Het draait hier om de wagens en de acts ervoor, niet om de trekkers en shoveltjes( al zijn dat in Esbeek ook niet de minst mooie, veelal nieuwe of demo van de plaatselijke grootgrutter zoals de 6150R achter deze wagen).
a3vandiejen
@JD6930 Ja zo laat je hem er uit springen.
JD6930

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6150R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!