.... Foto is geplaatst door vandijkjes op 14-01-2008 om 09:13:50, met 11 reacties.

Doosan DX140W

vandijkjes
...

Reacties

HJStolk
Vind het een hele mooie machine ondanks zijn lange onderwagen. Als je kijkt hoe lelijk nu zo`n nieuwe Hitachi is geworden , doe mij dan maar een Doosan met die zescylinder. Ik ga over 2 weken bij Troost kijken want ik heb er zin in om er èèn te kopen. Ben op Terex een beetje uitgekeken ondanks dat ik 25 jaar op Atlas draai.
fendtkubota
Het is ook jammer dat hitachi in kranen van 22 ton amper een 4 cil steken
HJStolk
Ja ik begrijp ook niet dat ze nu in veel grote rupsen (en mobiele) 4 cylinders gaan zetten. Ik heb met die 4 cylinders er nog geen èèn gehad die geen problemen had. Wij hebben nog een deawo met 14000 uur op de teller en niks aangehad. Atlas met 4 cylinder ook nog weleens wat.
vandijkjes
Super fijn kraantje hor egt sgik mee
Mengeledriver
En door de 6 cilinder rijdt ie lekker snel op de weg, door de lange onderwagen rijdt ie weer heel comfortabel. Super mooie kraan!
Favorit614
Heb ie de nieuwe al ?
Mengeledriver
Nog niet, in April komt de jong gebruikte "nieuwe" bij ons.
In November al gekocht.
Favorit614
Sjonge t'is net een roelama tank dus
Mengeledriver
Nee, daar moet je nog langer op wachten, ik wacht maar een half jaartje!
Favorit614
Hahahaha nog 9 maanden we tellen af

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Doosan DX140W ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!