Nu mag het wel gedaan zijn met de regen. Er is zelfs al een beekje ontstaan op het erf van het water wat uit de weilanden komt.

John Deere 6600

Nu mag het wel gedaan zijn met de regen. Er is zelfs al een beekje ontstaan op het erf van het water wat uit de weilanden komt.

Reacties

mike_v
Nummerplaat kan je evengoed weglaten 😉
@mike_v

Inprincipe wel. Maar die hoeft er maar op te zitten.
Boer007
@TerraJohnDeerefan Ben hier de wei maar eens ingelopen... owh owh owh.. mest rijden word nog lang niks
@Boer007

Dat kun je wel zeggen. En er wordt nog niet veel goeds voorspeld. Ik hoop dat het snel droog wordt want de put is vol, schuim begint zich overal door de spleten te duwen.
Boer007
@TerraJohnDeerefan Jaa bekend gezicht.. Maar vindt het gras hier al veel te lang op sommige percelen om erover te bemesten eigenlijk.
@Boer007

Ja klopt het is aan de lange kant maar de mest zal toch weg moeten. Zaterdag weer 100 kuub omgereden, dus kunnen weer een goede week vooruit. Is te hopen dat het dan beter wordt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!