Foto van een Mc-Cormick D 439 met Herder maaikorf.  Had ik hem maar nooit verkocht..........licht van gewicht, brede banden, zuinig met brandstof en een handkoppeling in lage gearing. Hij moest bij ko

Mc-Cormick D 439

kievitjeburen
Foto van een Mc-Cormick D 439 met Herder maaikorf. Had ik hem maar nooit verkocht..........licht van gewicht, brede banden, zuinig met brandstof en een handkoppeling in lage gearing. Hij moest bij koud weer eerst warm draaien,redenen: als je de mesaandrijving aan deed smoorde de motor af door de dikke hydrauliekolie en de dikke achterbrug-olie zorgde ervoor dat de handkoppeling (lamellenkoppeling) niet geheel ontkoppelde.

Ik heb er trouwens nog een originele voorvelg liggen van deze trekker, een 6 x 19.......iemand geïnteresseerd?

Reacties

porschestandard
En hier had je hem net verkocht aan van Regteren?
kievitjeburen
Nee, via de volgende eigenaar kwam hij in Grijpskerk terecht. (Zonder cabine)
renault gek
@kievitjeburen heeft u nog meer foto's. zou hier meschien wel een miniatuur van willen maken.(voor mezelf)
kievitjeburen
Nee, heb niet meer foto's.
Deze is al van 20 jaar terug.
renault gek
@kievitjeburen oke jammer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!