Loonbedrijf Van Eijck met hun Fendt 936 en Berkers 3 asser aan het bouwland bemesten! (2016). Foto is geplaatst door FerreV op 07-03-2016 om 22:27:28, met 12 reacties.

Fendt 936

FerreV
Loonbedrijf Van Eijck met hun Fendt 936 en Berkers 3 asser aan het bouwland bemesten! (2016)

Reacties

JD6930
@FerreV Komen hun ook wel eens bij Poppel?

Zit er aan te denken om ban de zomer eens een rondje België te doen, met de fiets, dus erg grote ronde wordt 't niet, maar via Esbeek en Hilvarenbeek zijn er wel enkele begaanbare wegen/fietspaden richting Bels.

Heyns Heykants schijnt niet ver van de grens te zitten en een kilometertje of drie van een zandpad die in Esbeek uit komt. Jammere alleen is dat die zandpad altijd meer een modderpoel is als zandpad en een andere weg vanuit Esbeek naar België een aardig stuk verder om is, zelfde voor die in beek waar overigens tot nog toe alleen maar een asfalt fietspad ligt omdat de gemeente eerst tegen hun en vele inwoners zin in een paar miljoen moet verkwisten om die ''natuur''freaken over te halen dat asfalt of bakstenen echt beter is als het hobbelpuinpad wat er nu ligt.
TygoJD
@JD6930 ik woon zelf in poppel en ik kan het echt aanraden om hier eens te komen kijken. Is soms echt wel de moeite.
JD6930
@TygoJD Ja tis hier maar kort vandaan. Alleen de kortste wegen vertikken ze om die int hard te leggen. Nu willen ze een veel gebruikte route wat nu een puinpad met asfalt fietspad(Roovertsedijk) in Hilvarenbeek int hard gaan leggen, zitten er weer van die halve met nog halvere argumenten te zeiken dat het zogenaamd slecht zou zijn voor de natuur etc...

Er zijn veel mensen uit België die hier een hoop boodschappen doen in de grensgemeente Hilvarenbeek, en andersom zijn er een hoop Nederlanders die daar gaan tanken of bijv. een bierpakketje halen bij de bierschuur voor een verjaardag bijv.

Het is een mooie korte route, als ze die van beek naar poppel zouden verharden met asfalt of stenen maar een stelletje azijnzeikerds zit weer tijd te verspillen, alst aan het merendeel van de gemeente en de inwoners(van gemeente Ravels en Hilvarenbeek) ligt starten ze nog liever vandaag als morgen om België beter bereikbaar te maken, en andersom ook de Nederlandse grensdorpen beter bereikbaar te maken.

In Esbeek zou ook mooi zijn als die pad verhard werd, op z'n minst met puin. Die pad is altijd een kliederboel, zelfs op google streetview, en dat terwijl er ook wel wat landbouw verkeer door gaat. Waaronder Heyns Heykants.
GROENEDEERE
@JD6930
Hans wat heeft jou gebrabbel in hemelsnaam nou met tf te maken.
Modderige zandpaden en boodschappende Belgen.
Is er niet iets als www.ahfan.nl?
FerreV
Ze zitten wel geregeld in poppel bij Van Eijck, zelfs geregeld dat ik ze daar tegenkom eigenlijk. Heyns zit idd vlak tegen de grens maar daar is ook ergens een beton padje voor fietsers en landbouwvoertuigen dan ben je zo in Baarle-Nassau.
JD6930
@FerreV

Volgens de vorige chauffeur van de Kok zou Heyns verhuist zijn en nu als je bij die modderpoelpad België in gaat drie km naar rechts zitten.

Ze gaan tegenwoordig vaak naar de Kok Esbeek en rijden dan via die pad naar Esbeek en zo door het dorp naar de Kok.
velsje
@GROENEDEERE Wahaha 😛 👍
radium45
Manman, wat een grensoverschrijdend geneuzel vanuit Nederland weer.
Wimbo
Hans heeft z'n statement weer gemaakt.
snoeckxt
Heel mooi topcombinatie
T.Tanis
Super mooie combinatie en trekker natuurlijk👌👌👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 936 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!