Foto van een Unimog 406, bezig met verstuivers vervangen. Foto is geplaatst door jesseunimog406 op 13-03-2016 om 12:16:57, met 5 reacties.

Unimog 406

jesseunimog406
Foto van een Unimog 406, bezig met verstuivers vervangen

Reacties

arneunimogdriver
En heeft het een groot verschil gemaakt bij jou door de verstuivers te vervangen ?
jesseunimog406
@arneunimogdriver nou ik moet ze nog in de motor moet zetten, want heb er nog geen tijd voor gehad. mijn unimog rookte erg veel blauwe rook en veel zeiden dat het de verstuivers konden zijn. ik heb er dus voor gekozen om ze er uit te halen (dat is wel een grote klus). ik heb ze toen bij een gespecialisserd bedrijf in dieselpompen en verstuivers etc. laten testen. ze waren alle 6 volledig afgekeurd. ze lekten aan alle kanten en 'verstuivde' de diesel voor geen meter meer. ze zeiden bij dat bedrijf dat dat overmatig roken wel kon kloppen 😉. mijn verstuivers waren dus in hele slechte staat en heb ze allemaal laten reviseren en ik denk wel dat het een heel stuk scheelt (ik hoop dat het roken zo goed als over is). mijn unimog rookte namelijk heel veel ook gewoon als de motor al heel warm was. ik laat je wel even weten als ik ze er binnenkort in heb.

wil je het ook overwegen? wat voor problemen heb je? ook veel rook?

mvg, Jesse Gulden
arneunimogdriver
@jesseunimog406
Bedankt voor de uitleg,
Maar mijn unimog rookt helemaal niet maar wat extra vermogen is altijd mooi 😃 hij geeft nu 118 pk op de aftakas.
jesseunimog406
@arneunimogdriver ohja dat is ook altijd leuk natuurlijk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog 406 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!