Foto van een New Holland T 6.160 Blue power en dikke steekassen. Foto is geplaatst door T6020 power op 01-04-2016 om 18:33:31, met 9 reacties.

New Holland T 6.160

T6020 power
Foto van een New Holland T 6.160 Blue power en dikke steekassen

Reacties

caseboy
Hebben die steekassen bij case en nh eigenlijk ook nut of is dat puur sier
varken
Variabele breedte verstelling @caseboy
T6020 power
@caseboy en Steyr ook nog 😉
caseboy
@varken ja, zo gebruiken ze het in america, maar ik denk niet dat hier in nederland daar veel mensen gebruik van maken. Allen bij steyr, case en nh zie je het veel in nederland bij andere merken niet.
varken
Claas ook,
het word ook gebruikt maar niet opvallen, het staat goed en blijft zo
dombras
Kost maar 380 euro extra en dan zijn alle achterassen/flenzen hetzelfde. Wij kunnen het gebruiken om het juiste spoor te plakken voor spuitpaden en dergelijke
trean
@caseboy de zwaardere mf s hebben standaard ook steekassen.

Trekkers zonder steekassen hebben vaak geschroefde velgen. Of langere wielbouten met een ring ertussen.
Markbersselaar
@caseboy de steekassen zijn sterkere achterassen als de normale assen, maar wordt op een T6 niet vaak gekocht.. Ik vind t echter wel mooier als normale flensassen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6.160 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!