Foto van een Fendt 927, met een Lemken Juwel 8.. Foto is geplaatst door Bengo op 23-04-2016 om 20:12:43, met 12 reacties.

Fendt 927

Bengo
Foto van een Fendt 927, met een Lemken Juwel 8.

Reacties

Fendt926Driver
Prachtig. ben jaloers op dat ploegje. super mooi
weet alleen niet of stroken rister wel geschikt is voor onze zandgrond
DETAIL_MAN
@Fendt926Driver

Is de grond bij jullie wat vetter of wat is de reden dat je twijfelt aan de geschiktheid van een strokenrister ploeg?

Hier in de buurt zie je ook veel ploegen met strokenrister.
traktorfan4ever
@Fendt926Driver

wij ploegen sinds kort ook met stroken rister op zand grond gaat prima.
JJ
@Fendt926Driver Vrijwel alle nieuw verkochte ploegen op de zand in Noord-Limburg zijn voorzien van een stroken rister. Vanwaar je twijfel?
Fendt926Driver
@JJ @traktorfan4ever @DETAIL_MAN . weet eigenlijk niet waar door de twijffel komt. was altijd in de veronderstelling dat stroken rister voor klei grond was en dat het op zand te veel grond door de risters weer op de grond zou vallen zonder de kerende werking.
maar is een goed alternatief bij de volgende ploeg.

zag laatst achter een grote schluter met een voren pakker voorop met een 5 schaar erachter ook een woeler voorop de ploeg on achter het wiel de voor/grond weer open te maken leek mij ook wel wat.

deze bedoel ik

JJ
@Fendt926Driver Daar is het ook wel begonnen inderdaad. Maar dat is geen probleem wat je omschrijft. Ken meer kleiboeren die terug naar dichte risters zijn gegaan dan zandboeren.

Je bedoeld deze uit Deurne: agrifoto.nl/nieuws/log/…
Hadden voorheen ook een 626.
Fendt926Driver
Quote @JJ:
Je bedoeld deze uit Deurne
ja klopt had hem net toegevoegd met link naar you tube.
een woelpoot aan de ploeg had ik nog nooit eerder gezien
jehan
@Fendt926Driver ondergronders aan de ploeg lijkt me veel beter dan 1 zon woel poot..ps kan me voorstellen dat je jaloers bent op die ploeg ..dat vario en overrug en overbuik stellen is wel heel ideaal
Fendttrisixfan
Quote @JJ:
Hadden voorheen ook een 626.

nu niet meer dan?
wilbertkw
@Fendt926Driver hebben hier op de zandgrond ook strokenrister bevalt goed. Nu kan de 90pk de 4 schaar net baas wat hefvermogen. Denk dat het dichte risters waren dat het niet kon. Maar is ook niet de bedoeling dat de 90 pk er standaard voor staat. Maar ik was eerst ook bang dat strokenrister en zand niet zou gaan
JJ
@Fendttrisixfan Niet meer nee. Is volgens mij verkocht en er is een hele grote Deutz met dezelfde versnellingsbak voor terug gekomen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 927 en hebben de trefwoorden ploegen en achteraanzicht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!