Niet uit leerdam vandaan, maar allemaal zelf gedaan met mn vader, motor bak en achterbrug kaal geschuurt, de rest allemaal gestraalt en dit alles in de 2k autolak. Nieuwe bekabeling van voor naar acht

Ford 5000

simon
Niet uit leerdam vandaan, maar allemaal zelf gedaan met mn vader, motor bak en achterbrug kaal geschuurt, de rest allemaal gestraalt en dit alles in de 2k autolak. Nieuwe bekabeling van voor naar achter met op 1 punt vaste massa. Daardoor geen flikkerende lichten meer. Nu mag die met pensioen!

Reacties

john deere 7810
Mooi geworden! kost veel tijd en geld maar het resultaat mag er zijn 😉 Maar snap niet dat je het glas van het cycloonfilter niet vervangen hebt?
fendt2015
@john deere 7810 misschien wou hij dat niet 😄
simon
@john deere 7810 dit is nog een donaldson, kan je deze nog nieuw krijgen?
simon
@john deere 7810 super ik zie het! Moet er toch maar ff een nieuwe op.
bob de bouwer
@simon Mijn complimenten, ziet er super mooi uit!
SjorsTh
Mooie tractor! Via
Kramp kun je nog Donaldson krijgen, maar de juiste is natuurlijk de vraag.
Een kennis van mij die in oldtimer brommers doet poetst mat geworden kunsstof achterlicht glaasjes met Commandant cleaner. Als nieuw! Valt misschien te proberen met de cycloonfilter.
a3vandiejen
@simon Schitterend, complimenten.
john deere 7810
@SjorsTh

vaak bij die cylcloonfilters wordt het plastic hard.. en komen er allemaal scheurtjes in

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!