gister weer een mooi hoopje gras weg gereden. Foto is geplaatst door deutzgek op 08-05-2016 om 17:27:26, met 8 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron M 620

deutzgek
Gister weer een mooi hoopje gras weg gereden

Reacties

Valtrapowerr
Kijk aan, gaat het goed met de nieuwe wagen?
deutzgek
Ja gaat goed is een hele vooruit gang 😀
Valtrapowerr
Mooi zo, gaat mooi beetje meer in of niet?
deutzgek
Ja gaat wel wat meer in ja, heb een heel stuk meer capaciteit zo vooral met laaien, gedwongen besturing draait veel korter als de oude wagen druk mn makkelijker de kuil op.
ik ben er wel over te spreken 😀
gerrit power
Is dit een van die 4 gebruikte wagens stonden bij kok/Jamo. Bij ons op bedrijf waren ook wezen kijken maar hebben toch uiteindelijk nieuwe rapide 580 gekocht.
deutzgek
@gerrit power nee denk het niet, die van ons heeft wel een tijdje daar gestaan maar toen hadden we nm al gekocht. waren dat ook 125 dan heb er geen gezien wel een 100
gerrit power
@deutzgek oké ik hoop dat bij ons nieuwe rapide ook goed gaat bevallen en we beetje werk voor hebben. Belangrijkste tijd zal met laatste snede zijn omdat we dan ook in mais zitten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron M 620 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!