Niet alleen gras, maar er is de afgelopen dagen ook heel wat mais gezaaid! (2016)- Loonbedrijf Bart Sprangers uit Hoogstraten (B)-  Case IH Puma 230 CVX met Kongskilde NCS 1504 fronttank, Geco cultiva

Case IH Puma 230

robbe-claessens
Niet alleen gras, maar er is de afgelopen dagen ook heel wat mais gezaaid! (2016)

- Loonbedrijf Bart Sprangers uit Hoogstraten (B)
- Case IH Puma 230 CVX met Kongskilde NCS 1504 fronttank, Geco cultivator en acht rijïge Becker maïszaaimachine

Reacties

kerstrunner
Mooie combi maar volgens mij is de asdruk en daarbij bodemdruk véél te hoog?
+1
MANAckerdiesel
@kerstrunner Bij het zaaien ligt alles op de grond en is het gewicht mooi verdeelt over tractor, cultivator en maïszaaier. Bij de kopakker weegt de combi wel wat omdat het gewicht vooral op de assen van de tractor komt, maar omdat deze op gps rijdt wordt er weinig gemanoeuvreert op de kopakker en wordt deze pas op laatst gezaaid waarbij de vastgereden grond zo veel mogelijk terug los getrokken wordt.
kerstrunner
@MANAckerdiesel Ha,ok,bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 230 en hebben de trefwoorden mais zaaien en sprangers bart geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!