Foto van een Massey Ferguson 6280 en 6140. Beide met een claas hark.. Foto is geplaatst door SjoerdHylke op 17-05-2016 om 18:45:44, met 9 reacties.

Massey Ferguson Meerdere

SjoerdHylke
Foto van een Massey Ferguson 6280 en 6140. Beide met een claas hark.

Reacties

rommert14
Welke bevalt je beter? Ik vind het bij de 6100 nogal een geklooi soms Met schakelen tussen voor En achteruit.
SjoerdHylke
@rommert14 Heb je voor en achteruit naast de schakelpook zitten? Of naast het stuur? (ken de termen zo even niet 😁
rommert14
@SjoerdHylke naast het stuur. Wij hebben een 6180 Met voorlader
SjoerdHylke
@rommert14 Wij hebben de voor en achteruit ook naast het stuur zitten. Het zal qua voorlader niet handig werken denk ik, omdat je de koppeling steeds helemaal in moet trappen. Qua rijden vindt ik de 6280 beter, deze trekt ook wat sneller op. Maar voor licht transport gebruiken we de 6140 vaak, omdat deze veel zuiniger is. De 6280 is wat opgevoerd 😁 dus neemt wat extra.
rommert14
@SjoerdHylke Niet goed nagedacht ze hebben allemaal de omkeer naast het stuur haha, nee klopt werkt beroerd, vooral omdat ie m niet in 1 keer pakt. Ik moet soms meerdere seconden wachten. heb al een paar keer gehad dat ik de trekker opnieuw moest starten omdat ie in de war was.
SjoerdHylke
@rommert14 Ze hebben niet allemaal de omkeer naast het stuur. Wij hebben toen een tijde een 6140 met voorlader gehad, omdat de shovel scheurtjes in de oliepomp had. Maar deze had de omkeer naast de versnellingspook. Op onze eigen rijd ik niet zo vaak, omdat mijn broertje daar het meeste landwerk mee doet. Op de weg rijd ik er wel vaak mee, maar dan heb ik er weinig last van.
rommert14
@SjoerdHylke Ah okee, op de omkeer na zijn het prima trekkers vind ik!
SjoerdHylke
@rommert14 Klopt, lekker zuinig en zijn sterke trekkers. Ideaal ook voor het schudden, kan mooi 8 elements schudder in de hef achter. en ze hebben ook vrij kleine draaicirkel voor een trekker met vierwielaandrijving

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!