Foto van een Deutz-Fahr DX 6.10. Foto is geplaatst door deutz 13006 op 05-06-2016 om 00:00:17, met 13 reacties.

Deutz-Fahr DX 6.10

deutz 13006
Foto van een Deutz-Fahr DX 6.10

Reacties

a3vandiejen
Schitterend, topper.
ljdekker
Mooie deutzen! ook verschil in de frontgewichten zie ik. heb ik helaas ook.
deutz 13006
Worden enkele vervangen voor de zelfde
ljdekker
Ik dacht dat ik een paar zware gewichten bij gekocht te hebben, blijken die nog weer iets anders te zijn dan de andere zware gewichten
Wouterdeutz
@ljdekker mijn opa heeft bij iedere nieuwe trekker gewichten gekocht van de 07 tot dx passen bij ons aan elk moederblok maar zijn allemaal net even iets anders
deutz 13006
Idd ja, ik moet er nog veel gewichten bij kopen voor de DX 140 en hopelijk kan ik ze uitwisselen zodat ze allemaal het zelfde zijn.
ljdekker
@deutz 13006 wat voor gewichten heb je? ik wil eventueel wel ruilen? heb er zelf 25 en eigenlijk is 19 wel genoeg. moet nog 6 gewichten van 45 kg hebben dan heb ik die set compleet en kan de rest wat mij betreft wel weg.
deutz 13006
Oke,de meeste gewichten staat deutz-fahr achter elkaar en enkele boven elkaar in een vierkant vak. ik wil graag wat uitwisselen en van je over nemen. Laat maar weten als je het er naar hebt.
ljdekker
Ik heb er een paar met alleen DEUTZ er op. Een paar waar niks op staat, een paar waar deutz-fahr achter elkaar op staat. en 14 gewichten waar deutz fahr onder elkaar in dat vierkante vak staat, en zelfs daar zit nog een fractie verschil in.
deutz 13006
Oke, de gewichten in het vierkante vak zijn de nieuwste dx gewichten en als er niks op staat zijn ze imitatie. Bij mij zijn de meeste met deutz-fahr achter elkaar.
ljdekker
@deutz 13006 DIe met deutz fahr onder elkaar zijn wel het zwaarste en dat is net wat ik nodig heb. Daarnaast vind ik het ook mooi, zulke grote gewichten.
Zoek nu ook nog 06 gewichten dus als je wat weet.....
deutz 13006
Heb sowieso vier gewichten met het vierkante vak, deze wil ik wel ruilen voor achter elkaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.10 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!