Foto van een Ahlmann wiellader met extra hefinrichting gemaakt van Lego.. Geplaatst door MF 2725 op 07-06-2016 om 09:03:36, met 16 reacties.

Onbekend Lego technic

Foto van een Ahlmann wiellader met extra hefinrichting gemaakt van Lego.

Reacties

Jij bent niet de enige die mooi dingen met lego kan maken 😉 heel creatief ook
MF 2725
@case en international 1455xl Dat weet ik wel zeker, dat ik niet de enige ben! 😄 Ik heb veel en veel mooiere dingen van Lego gezien die door anderen gemaakt zijn. Maar dit is Lego van ruim 30 jaar oud. Deze Ahlmann heb ik ruim 20 jaar geleden een keer gebouwd. Heeft nadien altijd in een doos op zolder gestaan. Paar jaar geleden weer tevoorschijn gehaald en verbeterd / verstevigd, zodat mijn zoontje van 5 ermee kan spelen.
+1
@MF 2725 je bouwt mooi spul
MF 2725
@john deere for life Bedankt! Af en toe is een beetje knutselen met Lego wel ontspannend. 🤔😄 Ik heb ook nog een MF 100 serie tractor met krukasspitmachine gebouwd.
@MF 2725 alstu. ik bouw ook nog met lego blijft mooi spul en ben bijna 15 haha maar ja. en kun je misschien die foto van de lego mf 100 serie er ook opzetten?? en lego is zeker ontspannend leeftijd maakt niet uit tis maar wat je er mee doet toch
MF 2725
@john deere for life Dat klopt. Ik knutsel sowieso graag met metaal , hout en ook Lego. Lego is inderdaad voor alle leeftijden.
@MF 2725 oke u bouwt ook veel met hout en zo. bouwt u ook zelf werktuigen voor uw miniaturen?? ik doe ook al een beetje aan modelbouw.
MF 2725
@john deere for life Nee, ik doe geen miniatuurbouw, daar heb ik helaas geen tijd voor 😞 . Ik klus met hout in en rond het huis en in de tuin en met metaal voornamelijk m.b.t. mijn hobbytractor.
@MF 2725 oke hobby tractor zou ik ook wel willen maar zijn veel tsteduur helaas daarom doe ik het met miniaturen
MF 2725
@john deere for life Hier staat de MF 100 serie met krukasspitmachine ook bij op.

(klik om te vergroten)

+1
@MF 2725 prachtig 10punten
Jou zoontje zal er wel blij mee zijn zoo een mooi ding ik heb eens een tractor op afstandsbediening te bouwen met 4x4 aandrijving maar als hij reed vloog er altijd een wiel af ik heb hem maar in de kast gezet 😉
MF 2725
@case en international 1455xl Hij is eigenlijk nog te jong om goed te begrijpen hoe de Ahlmann nu precies werkt.
+1
@MF 2725 over een paar jaar komt dat wel 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Lego technic ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!