Het ukkie is klaar om de nacht door te gaan!Fendt 309 Vario met Claas Volto 1050Melkveebedrijf fa. Maes - Hechtel-Eksel (B)

Fendt 309 Vario

mike_v
Het ukkie is klaar om de nacht door te gaan!

Fendt 309 Vario met Claas Volto 1050
Melkveebedrijf fa. Maes - Hechtel-Eksel (B)

Reacties

tractorenfan
@mike_v hebben ze daar nu een andere cabine opstaan en led bar 😀 ?
Moeten ze zoveel maaien dat ze de nacht moeten doorwerken? Of is het een loonwerker?
Hier sta je in 20 cm water als je door het veld durft lopen
mike_v
Dit is gewoon een boer uit de buurt. De trekker is occasie gekocht van een boer die een lage cabine moest hebben ivm. de stal @tractorenfan. Dus; Geen werklichten en airco. Hooien zullen ze 's nachts niet gaan doen, maar tijdens het zaaien/planten maak je wel ooit langere dagen.

Hier is het opzich nog goed te doen op het land. Gras was eigenlijk alweer te lang en begint in de aar te komen. Hoog tijd dus om het weer af te doen.
tractorenfan
@mike_v
Haha ja hier ligt het gras ook overal plat en in de aren en is het dringend tijd om het af te rijden. Maar ja, ze geven in het weekend al terug regen. Het zal druk worden wanneer het nog eens goed weeris voor een week.

Ja van die lange dagen besef ik maar al te goed 😄 . Maar je beschrijving lijkt zo dat ze heel de nacht moeten maaien. Ik kan me nie echt voorstellen dat een boer zoveel grasland heeft. En hij maait dacht ik me tripple maaier aan te andere foto te zien.
Had ik gewoon verkeer begrepen!

Prachtige foto's btw! 😀
mike_v
Maaien inderdaad met een triple, maar dat ging niet zo vlot simpelweg omdat er zoveel opstond @tractorenfan. Druk wordt het morgen al. Twee à drie dagen droog is voor de meeste al wel genoeg om te maaien. En dat was nu voorspeld. Morgen verlof, anders werd het een korte nacht van vrijdag op zaterdag 😉
erik9831
Ja zou moeten lukken ... gisteren droog, vandaag droog en morgen normaal gezien opnieuw. Dat het groots staat is mij ook overal opgevallen al 😄

Wij hebben hier nog in de buurt een braakliggend stuk liggen, is momenteel geen doorkomen aan. Maaien of klepelen zou een oplossing zijn, alleen is het net voor de winter nog geploegd geweest. Niet zo leuk voor maaiers en klepelaars ...
mike_v
Update van het verhaal @erik9831; Gisteren gemaaid, vandaag om 16.30 zijn collega's al begonnen met hakselen bij deze landbouwer. Gedroogd heeft het dus inderdaad 😜
tractorenfan
@mike_v foto's genomen? 😁
+1
mike_v
Morgen als het goed is @tractorenfan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 309 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!