Probelauf, Teil II ! Na een tik in de motor en de stuurpomp die kuren had, mag hij weer het veld in :D! Sproeien met de Beyne 18m, 1000L tegen ziektes in de wintertarwe.

Schlüter Oldtimers

Schluterfan
Probelauf, Teil II !

Na een tik in de motor en de stuurpomp die kuren had, mag hij weer het veld in 😃! Sproeien met de Beyne 18m, 1000L tegen ziektes in de wintertarwe.

Reacties

Fendt_favorit
Wat was de oorzaak van de tik in de motor?
Schluterfan
@Fendt_favorit

De tuimelaars op de kleppen van de 4de cilinder waren los gekomen. Hoe het komt, geen idee want de rest zat wel vast. Ofwel met de hand aangedraaid en niet vast gezet, ofwel hard genoeg vast gezet en door het open neer bewegen los gekomen. In het begin deed hij dit niet. Nuja, het probleem was dus snel verholpen 😉 en gelukkig verder geen schade.
Rene schut
Mooi plaatje
olro 61
Mooie foto !
Zou zo in een Schlüter Bilderbuch passen !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Oldtimers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!