Foto van een John Deere 8360R , het gaat er hier toch iets anders aan toe dan in Nederland. De hakselploeg komt uit Masachussets (VS) en hakselt hier bij Schaapman holsteins. Loonwerkers zitten hier n

John Deere 8360R

bart99
Foto van een John Deere 8360R , het gaat er hier toch iets anders aan toe dan in Nederland. De hakselploeg komt uit Masachussets (VS) en hakselt hier bij Schaapman holsteins. Loonwerkers zitten hier niet bepaald om de hoek, na 4 dagen waren ze klaar en de buurman vraagt of ze zijn 13 acre ook nog even hakselen. Hij vroeg of hij de trekker even kon lenen aangezien hij geen schuif had (8260R met hydraulische frontschuif) en brengt zijn trekker ervoor terug om de bult toch nog even aan te rijden. Mooi dat het zo kan.

Reacties

+1
JJ
Mooi verhaal daarzo!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8360R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!